Membres del grup

Laia

Mestre de primària i animadora de lleure. El tracte amb els nens i nenes el porta a la sang. No hi ha detall damunt de l’escenari que se li escapi. Amb el micròfon a la mà, amb la Marta i la Laura sempre la trobareu, animant i ballant sense parar totes les cançons del Gripau.

 

 

 

Laura

Publicista i animadora de lleure. Amb una llarga experiència en la creació d’esdeveniments i la seva execució. Juntament amb la Laia i la Marta està micròfon en mà damunt de l’escenari. Capaç d’engrescar a tothom us contagiarà amb la seva energia a ballar i cantar.

 

 

 

Marta

Mestre de música i animadora de lleure. La Marta contagia l’energia a tothom que l’escolta. Sempre amb ganes de passar-ho bé i contagiar rialles, comparteix micròfon amb la Laia i la Laura sent un altre element imprescindible del trident de veus principals del Gripau.

 

 

 

Guille

Mestre de música i animador de lleure. Amb 4, 5 o 6 cordes el Guille realitza tots els sons greus del Gripau, amb una energia espectacular dins de l’escenari fa que totes les cançons tinguin un caire especial.

 

 

Alberto

Músic i animador de lleure. Amb una llarga experiència a la bateria i percussions, l’Alberto ens dona el ritme de la festa. No hi ha ritme que se li resisteixi, ni cançó que no balli. Amb les baquetes en mà dóna aquell punt de marxa al Gripau.

 

 

Ricard

Mestre d’educació física i animador de lleure. Guitarra en mà, ja sigui elèctrica o espanyola acompanya al Guille a les cordes, per seguir animant a tots els nens i nenes que venen a veure els nostres espectacles.

 

 

 

 

Marc

Músic professional, tècnic de so i animador de lleure. Amb el seu arquet i passió per la música, acompanya el grup i omple d’alegria l’escenari amb el violí! Ritmes, pizzicatos, melodies… tot el que sigui pels nostres Gripaus!